Daarom Hercules Speeltoestellen

Hercules Speeltoestellen levert professionele buiten speeltoestellen, sporttoestellen en SpeelPrikkels voor de openbare ruimte, onderwijs, kinderopvang, recreatie en horeca en ontzorgt in het proces van ontwerp tot en met de aanleg van ieder speeltoestel.  

Waarom kiezen voor een speeltoestel van Hercules Speeltoestellen?  

– Het meest voordelige assortiment professionele speeltoestellen, sporttoestellen en SpeelPrikkels;
– Geschikt voor de openbare ruimte, onderwijs, kinderopvang, recreatie en horeca; 
– Wij ontzorgen in het proces van ontwerp tot en met de aanleg van ieder speeltoestel;
– Ons serviceteam staat altijd klaar om uw speelruimte veilig te houden;
– Wij zijn sterk in turnkey-projecten waarbij we onze klant maximaal ontzorgen;
Uitgebalanceerde speelruimte draagt bij aan de ontwikkeling van het spelende kind. 

Wij ontwerpen en creëren speelruimte in co-creatie 

Om kinderen vaker en langer buiten te laten spelen, is hun inbreng met een favoriet speeltoestel van groot belang bij het creëren van speelruimte. Natuurlijk hechten we ook veel waarde aan de wensen van onze opdrachtgever. Wij nemen graag het voortouw in participatietrajecten en installeren onze speeltoestellen zelfs samen met omwonenden of vrijwilligers. 

Wij werken vanuit een succesgedreven instelling 

Niet het aantal verkochte buiten speeltoestellen is wat telt. Wij zijn echter van mening dat een uitgebalanceerde speelplek die netjes is opgeleverd het verschil maakt. Wat wij doen, doen we vanuit een passie voor ons vak waarmee we onze klanten positief verrassen met ieder speeltoestel uit ons gevarieerde assortiment.  

Wij hanteren een zeer scherpe prijsstelling 

Gewoon hartstikke goed, eigentijds en scherp geprijsd, is waar we bij Hercules Speeltoestellen voor staan. Smaken verschillen, maar door onze prijsstelling zijn het niet alleen gemeenten die voor een speeltoestel uit ons assortiment kiezen. Onze speeltoestellen voor buiten die goedkoop, duurzaam en uitdagend zijn, zijn er voor iedereen! 

Van wens tot resultaat 

Het is ons doel om klantverwachtingen te overtreffen. Daarom nemen wij graag de lead in het gehele proces van de inventarisatie en het ontwerp van de speeltoestellen tot en met de uitvoering van ieder speeltoestel. Wij zijn sterk in turnkey-projecten waarbij we onze klant maximaal ontzorgen. Wij geloven dat we door samen te werken verder komen en nemen daar graag het voortouw in. Voor eventueel onderhoud van een speeltoestel of bij schade aan de buiten speeltoestellen, staat ons serviceteam altijd klaar om uw speelruimte veilig te houden. 

Buiten speeltoestellen voor de ontwikkeling van het spelende kind

Deze speelruimte is meer dan een verzameling speeltoestellen. Daarbij zijn onder andere groen, inclusiviteit, veiligheid, circulariteit en budget, belangrijke randvoorwaarden. Uitgebalanceerde speel- en beweegruimte in combinatie met een uitdagend speeltoestel, draagt bij aan de ontwikkeling van het spelende kind op sociaal/emotioneel, motorisch, cognitief, constructief en creatief niveau. Wij zetten in op de ontwikkeling van deze competenties met ieder speeltoestel.  

Bent u benieuwd hoe wij dat doen met onze speeltoestellen voor buiten die goedkoop, duurzaam, vrolijk en educatief zijn? Neem contact met ons op en we vertellen het u graag!