Kom ook naar de Vakbeurs Openbare ruimte! Wij ontmoeten u graag :)

Waar kunt u ons vinden op de beurs – Klik hier!

Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober 2019 staat Jaarbeurs Utrecht weer volledig in het teken van openbare ruimte.  Ook VinciPlay.nl – Hercules Speeltoestellen is op de beurs aanwezig. wij ontmoeten u graag in onze stand Hal 4  Stand 2.22  Graag laten wij u zien dat zeer hoog kwalitatieve speeltoestellen voor een redelijke prijs leverbaar zijn!

Dit jaar is de zestiende editie van het grootste evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van onze leefomgeving. Ruim 600 exposanten tonen hun nieuwste producten of diensten aan de -naar verwachting- meer dan 6.500 beursbezoekers. Vakbeurs Openbare Ruimte is een complete en informele beurs die in het teken staat van beleving, kennisdeling, innovaties én netwerken. Bezoekers vergaren kennis bij de meer dan 80 lezingen en interactieve sessies en komen in contact met meer dan 600 toonaangevende exposanten.
Alle openbare ruimte professionals verzamelen zich op Vakbeurs Openbare Ruimte. Met goed recht, want de vakbeurs focust zich als enige evenement op alle aspecten van openbare ruime. De beurs behandelt de hoofdthema’s: Advies & Beheer, Landschapsarchitectuur & Ontwerp, Bestrating, Ondergronds, Sport, Spel & Recreatie, Licht, Straatmeubilair en Groen.
Op de beursvloer treffen bezoekers meerdere initiatieven aan. Loop mee met de Groenspiratieroute of de tours van Cobouw. In deze audiotours pitchen standhouders hun belevingen. Bezoek de Klimaattuin, de Slimme Wijk, Het Plein of De Groene Stad, of neem voor een goed gesprek en een kop koffie plaats op een van de thematerrassen. Daarnaast mag een bezoek aan het Gemeenteplein en de bijbehorende Ondergrondse Beleving niet ontbreken.
De toegang tot de beurs is gratis. Registreren is wel een vereiste. Dit kan vanaf 26 augustus 2019 op de website van de vakbeurs. De beurs vindt plaats in hal 2, 3 en 4 van Jaarbeurs Utrecht en is beide dagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Meer informatie: www.openbareruimte.nl