Speeltoestellen voor recreatiebranche

Als recreatieondernemer weet u als geen ander hoe een goed ingerichte speelplek met speeltoestellen zoals een draaimolen, duikelrek, glijbaan, schommel, wipwap en kabelbaan in de speeltuin, kan bijdragen aan het succes van uw onderneming in de leisure branche. Op uw camping, vakantiepark, jachthaven, recreatieschap, speeltuin, pretpark, recreatiepark of in de tuin van uw restaurant of museum, is het interessant om te investeren in uitdagende speeltoestellen voor de speeltuin die bijdragen aan een optimale klantbeleving.

Van schommel tot kabelbaan voor de speeltuin

Daarom vindt u binnen ons assortiment veel thematische speeltoestellen voor buiten die goedkoop en duurzaam zijn en voor het juiste vermaak van jonge gasten zorgen, zodat u extra waarde voor uw bezoekers creëert. Zolang de kinderen niet uitgespeeld raken, dragen tevreden recreërende vakantiegangers immers bij aan extra klanttevredenheid. Kortom, bij Hercules Speeltoestellen bent u als recreatieondernemer aan het juiste adres om speeltuintoestellen te kopen.

Waarom investeren in betaalbare speeltoestellen in de speeltuin bij recreatiebedrijven?

• Speeltoestellen zorgen voor een optimale klantbeleving;
• Een goed ingerichte speelplek draagt bij aan het succes van uw bedrijf;
• Thematische speeltoestellen zorgen voor het juiste vermaak van jonge gasten;
• Tevreden recreërende vakantiegangers dragen bij aan extra klanttevredenheid;
• Mogelijkheden tot een zeer positieve Return on Investment.

Aantrekkelijk geprijsde speeltoestellen in de speeltuin

Van draaimolen tot duikelrek en van wipwap tot kabelbaan voor de speeltuin, dragen onze speeltoestellen in grote mate bij aan het vermaak van de vrijetijdsbesteding binnen uw onderneming. Naast een groot assortiment speeltoestellen voor de speeltuin is bij Hercules Speeltoestellen ook een uitgebreid assortiment outdoor sporttoestellen verkrijgbaar. Wij denken graag met u mee wanneer u overweegt om te investeren in een fijne speelplaats of sportplek compleet met speeltoestellen buiten. Goedkoop, duurzaam en eenvoudig in onderhoud, zijn daarbij de kernwaarden.

Want naast een mooie uitstraling en het bieden van vermaak voor de gasten, biedt speeltuintoestellen kopen mogelijkheden tot een zeer positieve Return on Investment (ROI). De prijs van onze topkwaliteit sporttoestellen en speeltoestellen voor de speeltuin is namelijk zeer aantrekkelijk. Laat u ook op dat gebied aangenaam door ons verrassen!

Speeltuintoestellen kopen voor een natuurlijke omgeving

Tegenwoordig zijn veel gasten op zoek naar een natuurlijke omgeving. Ook de speelvoorzieningen – variërend van SpeelPrikkels en een glijbaan tot een speelhuis en een kabelbaan voor de speeltuin – worden daar steeds vaker op afgestemd. Daarnaast is het voor u als ondernemer belangrijk dat het onderhoud van de speeltoestellen van de speeltuin tot een minimum beperkt blijft en dat de speelvoorzieningen zo lang mogelijk als nieuw blijven. Met de producten uit ons VinciPlay-programma is dat allemaal mogelijk. Dit zijn speeltoestellen voor buiten die goedkoop, mooi en uitnodigend zijn. 

 

Vanzelfsprekend voldoen onze speelprikkels en speeltoestellen voor de speeltuin aan de NEN-EN 1176 normen en worden ze professioneel geïnstalleerd door onze vakkundige installatieploegen. Ook als u een natuurlijke speeltuin wilt inrichten en daarvoor speeltuintoestellen wilt kopen, zijn wij u met ons aanbod uitstekend van dienst.

Wilt u bij uw recreatiebedrijf of horecaonderneming investeren in uitdagende speeltoestellen voor de speeltuin die bijdragen aan een optimale klantbeleving? Bij Hercules Speeltoestellen gaan we graag met u in gesprek om samen tot het beste ontwerp te komen.