Recreatie & Horeca

Als recreatieondernemer weet u als geen ander hoe een goed ingerichte speelplek bij kan dragen aan het succes van uw onderneming in de leisure branche.  Op uw camping, vakantiepark, jachthaven, recreatieschap, speeltuin, pretpark, recreatiepark of museum is het interessant om te investeren in uitdagende speelruimte wat bijdraagt aan klantbeleving.

Binnen ons assortiment beschikken we daarom over veel thematische speeltoestellen, die voor het juiste vermaak van uw jonge gasten kunnen zorgen; waardoor uw extra waarde creëert voor uw bezoekers. En tevreden recreërende vakantiegangers kunnen voor extra klanttevredenheid zorgen zolang de kinderen niet uitgespeeld raken.

Vermaak

Ook dragen onze toestellen in grote mate bij aan vermaak bij de vrijetijdsbesteding op uw onderneming. Naast een groots assortiment speeltoestellen voor  kinderen heeft Hercules Speeltoestellen ook een uitgebreid assortiment outdoor sporttoestellen. Wij denken graag met u mee wanneer u overweegt om te investeren in een fijne speel- of sportplek. Want naast het bieden van vermaak van uw gasten en een mooie uitstraling biedt het ook voor u, als ondernemer in de recreatie branche, mogelijkheden tot een zeer positieve ROI. De prijs van onze topkwaliteit speel – en sporttoestellen is namelijk zeer aantrekkelijk. Laat ons u ook op dat vlak aangenaam door ons verrassen!   

Natuurlijk

Veelal zijn gasten op zoek naar een natuurlijke omgeving. Ook de speelvoorzieningen; de speeltoestellen en speelprikkels worden daar steeds vaker op afgestemd. Daarnaast is het voor u als ondernemer belangrijk dat het onderhoud tot een minimum beperkt blijft en dat producten zo lang mogelijk ‘als nieuw’ blijven. Met de speeltoestellen uit ons VinciPlay programma is dat allemaal mogelijk. Uiteraard voldoen onze speeltoestellen en speelprikkels aan de EN1176 normen en worden deze door onze installatieploegen professioneel geïnstalleerd. Ook als u een natuurlijke speeltuin wilt inrichten kunnen wij u met ons aanbod uitstekend van dienst zijn.