Professionele speeltoestellen voor schoolpleinen en speeltuinen

Professionele speeltoestellen dragen bij aan de ontwikkeling en het welbevinden van kinderen. Als er iets is dat kinderen sterker en socialer maakt, dan is het spelen, rennen, klimmen en klauteren. Wanneer ze minimaal een uur per dag buitenspelen, helpt dat overgewicht te voorkomen en het stressniveau te verlagen. Daarom dragen professionele speeltoestellen tevens bij aan de algehele gezondheid van kinderen. Hercules Speeltoestellen is een speeltoestellenleverancier die speelruimte waar alle kinderen langer en vaker plezier beleven op de voorgrond plaatst. Wanneer ze buitenspelen, verleggen ze immers hun grenzen en gaan ze op avontuur.

Betaalbare en professionele speeltoestellen

Als leverancier van speeltoestellen weten wij precies hoe we kinderen in alle leeftijdscategorieën tot spel kunnen verleiden met buiten-speeltoestellen, sporttoestellen en SpeelPrikkels. De professionele speeltoestellen uit ons assortiment zijn duurzaam, educatief, vrolijk én betaalbaar. Vanzelfsprekend hebben wij de veiligheidseisen van speeltoestellen hoog in het vaandel staan. Alle speeltoestellen zijn gekeurd, gecertificeerd en honderd procent veilig. Zoals u van een eigentijdse speeltoestellenleverancier mag verwachten, helpen we u ook graag bij het onderhoud en inrichten van schoolpleinen en andere speelplekken.

Speeltoestellen op het schoolplein dragen in belangrijke mate bij aan een gezonde schoolomgeving. Op deze plek kunnen bewegingsvaardigheden worden bevorderd en daarom zijn speeltoestellen bij de school een randvoorwaarde voor een actieve schooldag. Niet voor niets zijn we bij Hercules Speeltoestellen in de afgelopen jaren betrokken geweest bij de herinrichting van honderden schoolpleinen met behulp van onze schoolplein-toestellen.

contact

Waaraan herkent u onze professionele speeltoestellen?

  • Hoogwaardig en zeer voordelig;
  • Gemaakt van onderhoudsarme, duurzame en veilige materialen;
  • Bestand tegen slijtage, rot, UV-straling en veranderende weersomstandigheden;
  • Veilige, gekeurde en gecertificeerde SpeelPrikkels, sporttoestellen en speeltoestellen;
  • Duurzame houtsoorten met het FSC®-keurmerk; 
  • Voor kinderen in alle leeftijdscategorieën;  
  • Dragen bij aan mooie en uitdagende speelplekken; 
  • Geschikt voor kinderopvang, onderwijs, openbare ruimte, recreatie en horeca. 

Compleet assortiment professionele speeltoestellen

Als leverancier van professionele speeltoestellen staan onze zintuigen voortdurend op scherp om een compleet en gevarieerd assortiment samen te stellen. Onze speeltoestellen, SpeelPrikkels en sporttoestellen, helpen kinderen om al hun doelen te bereiken. Ongeacht of de professionele speeltoestellen worden geplaatst in de speeltuin in de openbare ruimte, in de speeltuin van een recreatiebedrijf of op het schoolplein. Wij zijn een speeltoestellenleverancier die speelruimte in co-creatie ontwerpt en creëert. Ook kunnen wij u ontzorgen in het totale proces dat komt kijken bij het aanleggen van speelplekken.

Veiligheidseisen van speeltoestellen staan voorop

In de basis stellen we de wensen van de opdrachtgever centraal. Als gerenommeerde leverancier van professionele speeltoestellen vinden we het echter nog belangrijker om de kinderen zelf naar hun inbreng te vragen. Op die manier verleiden we hen op de best mogelijke manier om te spelen en zich te ontwikkelen met onze speeltoestellen. Professioneel, creatief en flexibel zijn enkele kernwaarden van onze werkwijze. Zo kunt u het verschil maken met een uitgebalanceerde speelplek die voldoet aan alle veiligheidseisen. Speeltoestellen die worden vervaardigd van duurzame, slijtvaste en weerbestendige materialen gaan niet alleen lang mee, maar garanderen ook de veiligheid van de kinderen die erop spelen.

De materialen van de professionele speeltoestellen uit ons assortiment zijn bestand tegen rot, slijtage, veranderende weersomstandigheden en UV-straling, en variëren van HPL- of HDPE-kunststof en hout met het FSC®-keurmerk tot RVS-onderdelen. De speeltoestellen zijn dus niet alleen professioneel, maar garanderen ook veiligheid, duurzaamheid en eindeloos veel speelplezier.

Bent u op zoek naar professionele speeltoestellen om een vrolijke en uitdagende speelplek in te richten op uw schoolplein, in de openbare ruimte of in de speeltuin van uw recreatiebedrijf? De specialisten van Hercules Speeltoestellen gaan graag met u in gesprek om tot het beste ontwerp te komen, compleet met een offerte op maat.