Buitenspelen, daarmee verleg je grenzen…

En juist daarom zetten we plezier centraal! Met uitdagingen van allerlei mobiele devices en andere vormen van ontmoeten zijn wij erop gebrand nóg uitdagendere speelruimte te creëren. Alleen met een grensverleggende buitenruimte lukt het om de jeugd buiten in beweging te krijgen én te houden. Adviseren en realiseren is ons vakgebied.

Hercules biedt een breed assortiment producten voor o.a. scholen, kinderdagverblijven, campings en de openbare ruimte. Centraal staat voor ons de behoefte van onze opdrachtgever en voor het kind. Met een enorm assortiment en scherpe prijsstelling bieden we meer speelwaarde voor het zelfde budget.

Samen naar het beste ontwerp

Het betrekken van kinderen bij de ontwikkeling van de buitenruimte vinden wij essentieel. Maar vooraf moeten wel de kaders van onze opdrachtgever duidelijk zijn. Participatie vinden wij een groot goed en hierin nemen wij ook graag het voortouw. We gaan zelfs zo ver dat we speelplekken samen met buurtbewoners of betrokken ouders van een school realiseren.

Geen verrassingen achteraf

Met enorme gedrevenheid en een flinke dosis enthousiasme proberen we iedere dag de klantverwachting te overtreffen. Door vooraf tijd te nemen voor onze klant, ieder ontwerp, en nauwkeurig te calculeren voorkomen we teleurstellingen, bevorderen we kwaliteit en bouwen wij verder aan onze relatie.

Bespaar gemiddeld 20-25%

Robuust, duurzaam en divers is ons professionele productassortiment met een prijsstelling die gemiddeld wel 20-25% lager ligt dan de concurrentie zonder dat we op kwaliteit bezuinigen.

Van behoefte tot realisatie

Om onze klanten te verrassen nemen wij graag het voortouw van participatie tot en met de realisatie. We zijn sterk in totaalprojecten waarbij wij onze opdrachtgever zo optimaal ontzorgen en waar we co-creatie als een essentieel component zien voor succes. Ook na de oplevering staan onze mensen klaar om de speelplek te onderhouden wanneer nodig.

Speelplekken zijn meer dan een verzameling speeltoestellen. Een juiste balans tussen grijs, groen en grensverleggende speelobjecten zorgt dat er altijd en door iedereen optimaal gespeeld kan worden. Meer bewegen en het ontwikkeling van belangrijke vaardigheden van het kind is hierbij een ongekend belangrijk punt van aandacht.

Nederlandse Importeur VinciPlay

Wij vertegenwoordigen VinciPlay in Nederland en zijn daarmee importeur van een hoogwaardig merk dat een breed programma speel- en sporttoestellen ontwikkelt en produceert. Uiteraard voldoet ons assortiment aan de laatste Europese normen zoals de NEN-EN 1776 voor speeltoestellen en de NEN-EN 16630 voor outdoor fitness toestellen.

Benieuwd naar onze Algemene Voorwaarden? Deze vind je hier.