De hele jeugd plezier

Bij Hercules Speeltoestellen geloven wij in de noodzaak van speelruimte waar alle kinderen vaker en langer plezier beleven. Waarom? Omdat wij ervan overtuigd zijn dat plezier centraal moet staan om andere doelen te bereiken. Bij het buitenspelen maak je vrienden, je gaat samen op avontuur en verlegt grenzen! Wij weten als geen ander hoe we kinderen kunnen verleiden tot spel en hoe ze zich ontwikkelen door te spelen.

Hercules Speeltoestellen levert professionele speel- en sporttoestellen en SpeelPrikkels voor de openbare ruimte, onderwijs, kinderopvang, recreatie en horeca en ontzorgt in het proces van ontwerp tot en met de aanleg.

Wij ontwerpen en creeëren speelruimte in co-creatie

Om kinderen vaker en langer buiten te laten spelen is hun inbreng bij speelruimte van groot belang maar natuurlijk hechten we groot belang aan de wensen van onze opdrachtgever. Wij nemen graag het voortouw in participatietrajecten en installeren zelfs samen met omwonenden of vrijwilligers.

Wij werken vanuit een succesgedreven instelling

Niet het aantal verkochte producten is wat telt, nee, wij zijn van mening dat een uitgebalanceerde speelplek die netjes is opgeleverd het verschil maakt. Wat wij doen, doen we vanuit een passie voor ons vak waarmee we onze klanten positief verrassen.

Wij hanteren een zeer scherpe prijsstelling

Gewoon hartstikke goed, eigentijds en scherp geprijsd is waar wij voor staan. Natuurlijk, smaken verschillen maar door onze prijsstelling zijn het niet alleen gemeenten die voor Hercules Speeltoestellen kiezen. We zijn er voor iedereen!

Van wens tot resultaat

Ons doel is om klantverwachtingen te overtreffen en daarom nemen wij graag de lead in het gehele proces van inventarisatie, ontwerp tot en met de uitvoering. Wij zijn sterk in turnkey projecten waarbij wij onze klant maximaal ontzorgen. Wij geloven dat we door samen te werken verder komen en nemen daar graag het voortouw in. Voor eventueel onderhoud of bij schade staat ons service team altijd klaar om jouw speelruimte veilig te houden.

Deze speelruimte is meer dan een verzameling speeltoestellen en daar zijn o.a. ‘groen’, inclusiviteit, veiligheid, circulariteit en budget belangrijke randvoorwaarden voor. Uitgebalanceerde speel- en beweegruimte draagt bij aan de ontwikkeling van het spelende kind op sociaal/emotioneel, motorisch, cognitief, constructief en creatief niveau. Wij zetten in op de ontwikkeling van deze competenties. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem contact op en we vertellen het je graag!

Nederlandse Importeur VinciPlay

Wij vertegenwoordigen VinciPlay in Nederland en zijn daarmee importeur van een hoogwaardig merk dat een breed programma speel- en sporttoestellen ontwikkelt en produceert. Uiteraard voldoet ons assortiment aan de laatste Europese normen zoals de NEN-EN 1776 voor speeltoestellen en de NEN-EN 16630 voor outdoor fitness toestellen.