Hercules Speeltoestellen

Hercules Speeltoestellen is importeur voor Nederland van verschillende bedrijven. Door ons brede aanbod speelartikelen is het mogelijk om in iedere openbare ruimte een fijne speelomgeving te creëren. Alle speelartikelen zijn gecertificeerd door een aangewezen keuringsinstantie en voldoen aan alle strenge eisen voor speeltoestellen in openbare ruimten.

Bij Hercules Speeltoestellen zijn wij gespecialiseerd in het opknappen en creëren van leuke en uitdagende speelplekken. Dit kan gaan om schoolpleinen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen, maar ook om BSO’s, gemeenten en campings.

Naast het leveren van de toestellen zorgen wij ook voor de plaatsing ervan. Om de plaatsingskosten beperkt te houden is er de mogelijkheid om deze werkzaamheden samen met vrijwilligers uit te voeren. Het ‘teambuilding-programma’ zorgt voor een perfecte plaatsing, volgens geldige normen en regels.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze projecten eens! Natuurlijk kunt u ook gewoon contact met ons opnemen via de gegevens onderaan deze pagina.

Handige links

Op onze nieuwe webshop www.speelprikkels.nl vindt u tal van kleine(re) speelelementen zoals de JollebolBlooms kleurige zitelementenSteppingStoneshet PleinMarkering programma maar ook leuke knikkertegels of zelfs driewielers en fietsjes!

Valdemping onder toestellen en rubberveiligheidsproducten bekijkt u hier op Valdemping.nl en Kraiburg Relastec Duitsland.

Onze sport- en speeltoestellen uit Oostenrijk: Fritz Friedrich Gut Holz Speeltoestellen Oostenrijk.

Buitenspelen is leuk, maar in alle euforie vergeten kinderen soms hun spullen mee naar huis te nemen.
Op www.verstickerd.nl maakt u superleuke, gepersonaliseerde stickers en zorgt u ervoor dat de spullen weer bij uw kind terechtkomen.

Bij Hercules streven we naar een leukere en betere leefomgeving voor iedereen, waar ook ter wereld. Shelterbox en Masechaba bieden een helpende hand in conflict- en rampgebieden. Word donateur!