Speeltoestellen voor de speeltuin

Bij het leveren van speeltoestellen voor de speeltuin is het de ambitie van Hercules Speeltoestellen om de openbare ruimte in te richten voor kinderen die vaker en met meer plezier buitenspelen. Met speeltoestellen voor de openbare ruimte kan het beweeggedrag van deze doelgroep worden gestuurd, met de speelruimte die u hiermee voor én met hen creëert. Openbare speeltoestellen dragen bij aan een goede leefstijl, een gezonde omgeving en bevorderen de leefbaarheid in de buurt, wijk en gemeente.

Onze hoogwaardige sporttoestellen en speeltoestellen voor de speeltuin van een wipwap, klimtoestel en schommel tot een glijbaan, vindt u overal in het publieke domein. Niet gek, want dankzij de zeer scherpe prijsstelling van de speeltoestellen voor de openbare ruimte haalt u voor hetzelfde geld meer uit uw budget. Bent u ook benieuwd hoe er met onze speeltoestellen voor de openbare ruimte meer uit het budget valt te halen? We gaan graag het gesprek aan.

Wat zijn de voordelen van onze speeltoestellen voor de speeltuin?

• Kinderen die vaker en met meer plezier buitenspelen;
• Het beweeggedrag van deze doelgroep wordt positief gestuurd;
• Ze dragen bij aan een goede leefstijl, een gezonde omgeving en optimale leefbaarheid;
• Ze bieden veel speelwaarde in een kleine ruimte en zijn eenvoudig in beheer;
• Het bewegen in de openbare ruimte wordt verder gestimuleerd met speelroutes;
• Wij ondersteunen trajecten met kinderparticipatie om de betrokkenheid te vergroten;
• Ook geschikt voor het inrichten van schoolpleinen, recreatie en horeca en kinderopvang
• Zeer scherpe prijsstelling.

Hoogwaardige speeltoestellen voor de speeltuin

De buitenruimte staat onder druk. Door stedenbouw wordt vrije ruimte schaarser en wordt die steeds intensiever en soms onbehoorlijk gebruikt. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige speeltoestellen voor de speeltuin die voldoen aan de laatste normen, waardoor je geen omkijken hebt naar onze outdoor sporttoestellen en speeltoestellen voor de openbare ruimte. Die variëren van duikelrek tot draaimolen en van kabelbaan en wipwap. Op de materialen-pagina is terug te zien hoe onze openbare speeltoestellen zijn opgebouwd. De speeltoestellen voor de speeltuin zijn zo ontwikkeld dat ze veel speelwaarde bieden in een kleine ruimte en eenvoudig zijn in beheer.

Met speelroutes kunnen we het bewegen in de openbare ruimte verder stimuleren en iedere speelplek met elkaar verbinden. Ook zijn we sterk in het inrichten van informele speelruimte met openbare speeltoestellen in de vorm van SpeelPrikkels.

Openbare speeltoestellen met (kinder) participatie

Voor de inrichting of herinrichting van een speeltuin met speeltoestellen voor de openbare ruimte  staan wij in contact met tal van beheerders, beleidsmedewerkers, ontwerpers en andere ambtenaren en buurtwerkers. Toch zijn wij vooral benieuwd naar de behoefte van de gebruikers en de bewoners. Hiermee valt of staat het succes van het ontwerp voor een ruimte met speeltoestellen voor de speeltuin. Wij ondersteunen bij trajecten met kinderparticipatie en buurtparticipatie en kunnen omwonenden zelfs betrekken in de uitvoering. Door burgers bij het ontwerp en de installatie van openbare speeltoestellen te betrekken, wordt de betrokkenheid – ook na de realisatie – enorm vergroot.

Wilt u bijdragen aan een goede leefstijl, een gezonde omgeving en optimale leefbaarheid in de openbare ruimte? Dat kan met de duurzame en betaalbare speeltoestellen voor de speeltuin van Hercules Speeltoestellen zoals een wipwap, duikelrek, schommel en glijbaan. Wij gaan graag met u in gesprek om samen tot het beste ontwerp te komen.