Openbare Ruimte – Hoorn – Speelplek Bastion

Voor Gemeente Hoorn mochten wij speelplek Bastion opnieuw inrichten.  Voor ons een speciale opdracht omdat we in 2007 samen met de buurtbewoners al hebben gedaan. Na een minicompetitie werd ook nu bijna unamiem voor ons ontwerp gekozen door de buurtbewoners.   Gekozen werd voor de stalen/HDPE versie van  Speelcombinatie ST1708 uit het Steel+ programma gecombineerd met dubbel zebrawip SP0610 en een in kleur bijpassende vogelnestschommel ST1423.  Als extra speelelementen zijn nog een paar Hoppers toegevoegd.  Deze balanceer stapstenen kunnen ook heel goed als zitelement worden gebruikt. Het eindresultaat mag er zijn.  Een avontuurlijke openbare speelplek voor de kinderen met veel speelelementen om lekker in de frisse lucht buiten te spelen en die ook door opdrachtgever Gemeente Hoorn zeer gewaardeerd wordt.

 

Deze speelplek heeft een sterke buurtfunctie.