Een veelzijdig klimtoestel voor oneindig veel speelplezier

Een klimtoestel mag in geen enkele speeltuin ontbreken, of dat nu op het schoolplein, in de openbare ruimte, bij de kinderopvang of bij een horecabedrijf is. Kinderen zijn immers dol op klimmen en klauteren en met een uitdagend klimtoestel buiten, hebben kinderen nog meer plezier. Op een klimtoestel kunnen kinderen in allerlei leeftijdscategorieën zich heerlijk uitleven en wordt de ontwikkeling van hun grove motoriek gestimuleerd, van peuter en kleuter tot schoolkind en oudere jeugd. Als u een mooie en uitdagende speelplek wilt creëren, is het dus absoluut aan te raden om minimaal één klimtoestel buiten te plaatsen. 

Bij Hercules Speeltoestellen vindt u een hoogwaardig en gevarieerd assortiment Robinia, Nettix en houten klimtoestellen uit de Wooden-serie met een zeer aantrekkelijke prijs. Bovendien zetten wij niet alleen in op een spannend klimtoestel voor buiten dat bijdraagt aan uitgebalanceerde speelruimte, maar staan we ook graag voor u klaar om de complete ruimte voor u in te richten en te onderhouden met professionele speeltoestellen.

Speeltoestellen op het schoolplein dragen in belangrijke mate bij aan een gezonde schoolomgeving. Op deze plek kunnen bewegingsvaardigheden worden bevorderd en daarom zijn speeltoestellen bij de school een randvoorwaarde voor een actieve schooldag. Niet voor niets zijn we bij Hercules Speeltoestellen in de afgelopen jaren betrokken geweest bij de herinrichting van honderden schoolpleinen met behulp van onze schoolplein-toestellen.

Waarom kiezen voor een klimtoestel van Hercules Speeltoestellen? 

  • Zeer voordelig en hoogwaardig assortiment;
  • Gemaakt van veilige, duurzame en onderhoudsarme materialen;
  • Geschikt voor recreatie en horeca, onderwijs, kinderopvang en openbare ruimte; 
  • Voor kinderen in alle leeftijdscategorieën;  
  • Stimuleert de ontwikkeling van de motoriek en prikkelt de fantasie; 
  • Draagt bij aan een prachtige en uitdagende speelplek; 
  • Ons serviceteam houdt uw klimtoestel veilig.

Duurzame houten klimtoestellen

Bent u op zoek naar houten klimtoestellen die de fantasie van kinderen prikkelen en de sociale en motorische ontwikkeling stimuleren? In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld in de Robinia-lijn een houten klimtoestel dat bijdraagt aan een speelplek met een avontuurlijk karakter. De verschillende rustieke Robinia klimtoestellen voor buiten zijn uitstekend geschikt om de natuurlijke uitstraling van een groene speelplek te bevorderen. Met de houten klimtoestellen uit de Wooden-serie leren zowel jonge als oudere kinderen hoe ze samen kunnen werken in een team. Ieder klimtoestel heeft een grote aantrekkingskracht dankzij de bewegende onderdelen en de vrolijk gekleurde, educatieve panelen die hun zintuigen prikkelen. Dat is terug te zien in een klimtoestel dat geschikt is voor de actieve peuter, kleuter en oudere jeugd, zoals een speelcombinatie met bruggen, torens, een brandweerpaal, klimwand, klim- en glijpaal en klimnet. 

De houten speeltoestellen worden geproduceerd met onderhoudsarme en zeer duurzame materialen, waaronder: hout met het FSC® keurmerk, RVS-onderdelen en HPL- of HDPE-kunststof. Ieder klimtoestel voor buiten heeft een lange levensduur zodat u én de kinderen die erop spelen, er vele jaren plezier van hebben.

Speeltoestellen voor school van een hoogstaande kwaliteit

Bij de herinrichting van een plein met onze schoolplein-toestellen is een onderhoudsarme buitenruimte onze inzet. Omdat onze speeltoestellen en sporttoestellen vandalismebestendig zijn, heb je hier geen omkijken naar. Bij het inrichten van een natuurlijk schoolplein met onze speeltoestellen voor de school geloven wij in een samenhang tussen groen en grijs, waardoor het oorspronkelijke ontwerp na jaren nog overeind staat. Zoals je van een gerenommeerde leverancier als Hercules Speeltoestellen mag verwachten, voldoen al onze speelobjecten aan de laatste normen en worden ze door erkende service monteurs geïnstalleerd. Op de pagina ‘materialen’ is terug te zien hoe onze speeltoestellen voor het schoolplein zijn opgebouwd.

Klimtoestel met netten

Bij Hercules Speeltoestellen vindt u tevens een compleet gamma dat beantwoordt aan de vraag naar een klimtoestel met netten, dat zich er perfect voor leent om naar hartenlust te klimmen en te klauteren. Een klimtoestel voor buiten dat is uitgerust met netten uit de Nettix-serie is gemaakt van slijtvaste, staal-versterkte kabels en is leverbaar in aansprekende kleuren. Ieder klimtoestel is ook prachtig te combineren in een parcours. Een uniek en betaalbaar Nettix-klimtoestel zorgt voor voldoening voor de peuter, de kleuter en voor de oudere jeugd.

 

Klimtoestel voor buiten met glijbaan

In de categorie klimtoestel zijn ook speelcombinaties met glijstangen, klimnetten en brede glijbanen goed vertegenwoordigd. Op zo’n klimtoestel kan de energieke peuter, kleuter of schoolkind niet alleen heerlijk actief klimmen, maar ook duikelen en glijden. Al deze uitdagende onderdelen stimuleren de fysieke ontwikkeling en maken het mogelijk om grotere groepen kinderen samen te laten spelen. Op die manier draagt een veelzijdig klimtoestel voor buiten ook bij aan het leerproces waarin zij relaties ontwikkelen met andere kinderen.

Wilt u bij uw school, recreatie of horecaonderneming of in de openbare ruimte een speelplek of schoolplein inrichten met een veilig en uitdagend klimtoestel? Bij Hercules Speeltoestellen gaan we graag met u in gesprek om samen tot het beste ontwerp te komen.