Kinderopvang

Buitenspelen draagt in grote mate bij aan de fysieke en cognitieve ontwikkeling van het kind.  Juist op een BSO, peuterspeelzaal, KDV, kinderopvang of voorschoolse en naschoolse opvang heeft een kind de mogelijkheid zijn fantasie en motoriek spelenderwijs te ontwikkelen.

Als het schoolplein of de speelplek goed en veilig is ingericht, is het de plek waar sociale, emotionele en motorische vaardigheden en individuele ontwikkeling worden gestimuleerd. Binnen een goed ontwerp biedt ons assortiment speeltoestellen en speelprikkels oneindig veel mogelijkheden om de actieve dag te stimuleren, bewegingsvaardigheden te ontwikkelen maar vooral heel veel plezier te beleven!

Ontwerp

Ondertussen zijn wij bij de herinrichting van honderden speelplekken betrokken geweest, waarbij veiligheid vooropstaat. Echter, altijd met oog voor een leuke speelplek vol uitdaging en manipulatieve elementen waardoor je niet uitgespeeld raakt. Zowel voor de Kinderopvang, basisschool of openbare ruimte leveren en installeren wij doelgroep specifiek producten met verschillende speelfuncties zoals een klimrek, duikelstangen, schommels, zand- waterspel, flexibele rubberzandbak randen en elementen om op te balanceren. Ook brengen wij belijning en PleinMarkering voor pleinspelen en een verkeersplein aan. We gaan graag het gesprek aan om samen te komen tot het beste ontwerp van jullie plein en doen hiervoor graag een ontwerpvoorstel.

Kwaliteit

Een speelplek moet niet alleen uitdagend en spannend zijn, maar ook zoveel mogelijk onderhoudsarm. Dat is een belangrijk aspect bij herinrichting van een speelplek.  Onze speeltoestellen zijn vandalismebestendig waardoor je hier nagenoeg geen omkijken naar hebt. Ook voor het inrichten van een natuurlijk speelplein geloven wij in een samenhang tussen ‘groen en grijs’ waardoor het oorspronkelijke ontwerp na jaren nog overeind staat. Onze professionele speeltoestellen en speelprikkels voldoen aan de laatste normen en worden door eigen installatieploegen vakkundig geïnstalleerd. Op de materialen pagina is terug te zien hoe onze producten zijn opgebouwd.