Hercules Speeltoestellen-VinciPlay.nl; mooie speeltoestellen van zeer hoge kwaliteit.

Interessant voor de hovenier of aannemer die regelmatig een speelplek voor gemeente, school of recreatiepark opknapt, zijn de speeltoestellen uit het VinciPlay programma van Hercules Speeltoestellen. Vaak levert Hercules Speeltoestellen deze toestellen aan of via een hoveniersbedrijf  c.q. aannemer voor een lokaal project. Het is mogelijk om de toestellen in goede samenwerking met ons te monteren/plaatsen. Wij werken met korte lijnen en vlotte levering. Ook de prijzen van onze toestellen zullen u echt meevallen!

Het zeer uitgebreide programma moderne toestellen wordt compact verpakt geleverd, voorzien van zeer duidelijke handleidingen.  De toestellen voldoen aan het WAS.  Gecertificeerd volgens de meest recente EN1176 normeringen door Keurmerkinstituut, Zoetermeer.

Gebruikte materialen in dit programma zijn: topkwaliteit gegalvaniseerd & gepoedercoat staal, RVS (304 en 316), gelamineerd grenen, HDPE en/of HPL plaatmateriaal etc.

Kijk eens verder op onze website en neem contact met ons op als u een speelplek gaat (her)inrichten. Wij werken graag met u samen!