Natuurlijk Spelen – Groene speeltoestellen voeren de boventoon

Ondanks de corona perikelen hebben de afgelopen periode veel speeltoestellen hun weg naar projecten gevonden. Fijn voor de kinderen die in deze tijd toch een mogelijkheid vinden om sociale contacten op te doen tijdens het spelen en bewegen.

Opvallend is dat veel afnemers kiezen voor toestellen met een groene uitstraling. De speeltoestellen uit het VinciPlay programma van Hercules Speeltoestellen bieden een brede keuze in vorm, uitstraling, speel en spelmogelijkheden. Ook kleur is een belangrijk aspect bij de keuze. Op de geheel vernieuwde website van Hercules Speeltoestellen kun je met een paar klikken alle toestellen vinden in een bepaalde kleur of uitstraling. Gemakkelijk als je als ontwerper of eindgebruiker op zoek ben naar een bepaald toestel en dan wilt zien welke toestellen daarbij het beste passen.

Het blijkt dat veel klanten hun keuze laten vallen op toestellen met een “groen of houtlook” uiterlijk. Binnen dit segment is een zeer brede keuze te maken. Ook fijn is dat van alle toestellen de DWG files gemakkelijk zijn te downloaden. In korte tijd heeft Hercules Speeltoestellen met het VinciPlay programma een goede plek veroverd binnen de Speel en sporttoestellen markt. Een duidelijk veel lagere prijsstelling dan de markt gewend is ligt hier mede aan ten grondslag. Meer speelmogelijkheden is natuurlijk voor iedereen aantrekkelijk

Natuurlijk uitziende toestellen