“Gratis” speeltoestellen?? Verduurzaam je school met Plugwise en spaar gelijk je schoolplein bij elkaar!

Wordt ook een F R I S S E RE school!  Zowel binnen als buiten!  Kinderen presteren beter in een juist verwarmde omgeving.  Dat kan buiten op het plein, maar ook in het klaslokaal.   Investeer in de toekomst van de kinderen en verduurzaam de school door het slimme klimaat zone regeling systeem van het Nederlandse bedrijf Plugwise aan te schaffen. Een perfecte temperatuur regeling in school en gelijktijdig veel energie (= goed voor milieu, maar ook voor de portemonee!) besparen.

Maar wat heeft u hieraan voor op het schoolplein???   In samenwerking met het Plugwise bieden wij u een interessante mogelijkheid! 

U kunt als school gemiddeld zo’n € 4000,– per jaar besparen op uw gasrekening als het Plugwise systeem is geïnstalleerd.  Voor dit bedrag kunt u al een heel leuk speeltoestel kopen!  Daarnaast krijgt u als school bij aanschaf van het systeem ook nog een bonuskorting bij Hercules Speeltoestellen.

Goed voor uw school en ook nog goed voor het milieu! Met als bonus wellicht een leuk schoolplein!

Hoe werkt dit?
Gedurende het jaar gebruikt uw school veel energie voor de verwarming van uw gebouw. Vaak gaat er echter veel energie verloren in tijden (avond, weekend, vakanties etc. etc.) dat ruimtes in de school niet gebruikt worden. Plugwise kan door middel van haar slimme verwarmings- oplossingen helpen in het realiseren van een perfect functionerend verwarming systeem waarbij de diverse lokalen en andere ruimtes in de school verwarmd worden als dat gewenst en nodig is.  Naast een flinke financiële besparing levert het ook  CO2 besparingen  door een veel lager gasverbruik mogelijk te maken.

Wat kun je besparen?!  Bij elke energiebesparing is er ook een besparing in euro’s. Met name weekenden en vakanties zorgen voor een fikse onnodige energierekening. Door de installatie van de Plugwise Zone-regeling op uw verwarming bespaart u al snel 30%. Bij een gemiddelde school is dat ruim € 4000,– besparing per jaar.

  • De voordelen op een rijtje indien u Plugwise op uw school installeert
  • U bespaart enorm veel geld op de energierekening van uw school.
  • Vakanties, weekenden, avonden; als het systeem is ingeregeld heeft u er geen omkijken meer naar.
  • De uitstoot van CO2 op uw school wordt drastisch verlaagd, goed voor het milieu, en passend bij de uitstraling van uw school.
  • U heeft in de school altijd de gewenste temperatuur. Dit zorgt voor een beter schoolklimaat en leerprestaties.

Van de jaarlijkse besparing die u met Plugwise realiseert kunnen wij u al een heel leuk speeltoestel leveren. Om het voor u nog aantrekkelijker te maken krijgt u bij aanschaf van het Plugwise systeem ook nog een leuke eenmalige kortingbonus op speeltoestellen van Hercules Speeltoestellen!

Kortom een mogelijkheid die u met beide handen zou moeten aangrijpen! Maak een afspraak om uw school / BSO / KDV ook energiezuiniger te maken.