Castillo steekt er met kop en schouders bovenuit!

Met de introductie van de nieuwe Castillo speeltorens van VinciPlay biedt Hercules Speeltoestellen een unieke speelervaring waar nog lang over wordt nagepraat. De multilevel speeltorens van wel 9 meter hoog prikkelen de fantasie en zijn keer op keer een spannende sensatie.

De fraai vormgegeven kastelen zijn opgebouwd uit zeer degelijke en duurzame materialen waarbij de staanders vervaardigd zijn uit rvs of verzinkt en gepoedercoat staal. Binnen het assortiment van deze thematische Giant torens vind je eersteklas rvs buisglijbanen, staal versterkte klimnetten, wiebelbruggen en rvs glijstangen. Niet alleen op grote hoogte is er veel te beleven, ook op grondniveau kunnen de kleintjes zich uitstekend vermaken door de toevoeging van diverse speelprikkels.

Deze gigantische speeltorens zijn een eyecatcher van formaat en een ontmoetingspunt voor de jeugd. Hierbij ontwikkelen ze ongemerkt hun coördinatie, net als hun sociaal-emotionele vaardigheden, spierkracht, balans en gevoel voor ruimte als ze ‘sky-high’ zijn!

Binnen het Castillo assortiment is ook een nieuwe driemaster aan onze vloot van speelschepen toegevoegd.

Klik hier en bekijk de serie.